O nama

ELFON d.o.o. Iz Beograda osnovano je 1990. godine. Od svog osnivanja Elfon se bavi poslovima u oblasti zaštite ljudi i objekata. Naša specijalnost su interfonski sistemi. Iskustvo od preko 25 godina i stalni razvoj tehnologije u proizvodnji i sopstvenog dizajna , omogućavaju visok kvalitet naših orginalnih proizvoda i njihova dalja unapređenja. Razvili smo proizvode koji su kompatibilni sa većinom evropskih brendova. Zbog svoje funkcionalnosti i dobrog dizajna oni se podjednako dobro koriste za sisteme na novo izgrađenim objektima, kao i pri revitalizaciji starih sistema. Prateći nove tehnologije u sistemima kontrole pristupa, uspešno smo integrisali uređaj RFID- čitač kartica u naše interfonske table. Fokus našeg poslovanja je da kupcima pružimo kvalitetne proizvode sa konkuretnim cenama.

Svi naši proizvodi su projektovani i proizvedeni lokalno, time osiguravamo najbržu i najefikasniju podršku i servis za naše kupce.

Vršimo prodaju na veliko i malo po povoljnijim cenama od konkurenata, uz jednak ili veći kavalitet proizvoda.

U slučaju da imate specifičan zahtev posoji mogućnost da izađemo na teren i projektujemo i ugradimo interfon po potrebnim demenzijama.

Elfon proizvodnja interfona

Na priloženom snimku možete pogledati kako izgleda naša proizvodnja

Imate posebne zahteve?

Slobodno nas kontaktirajte i mi ćemo Vam izaći u susret.